Bert Broens  Natuurfotograaf Weblog
Gastenboek

Home  Workshops    Beeldbank  Film   Profiel  Contact
Aan het werk
 

Profiel

Na jaren als hobbyfotograaf gewerkt te hebben, ben ik de vakopleiding op de Fotovakschool in Apeldoorn gaan volgen, met als specialisatie portretfotografie, naast de opleiding tot allround vakfotograaf.  Tegenwoordig  besteed ik veel tijd aan de Natuurfotografie en breng veel tijd in de natuur door. Vogels, het natuurlandschap en de macrofotografie hebben mijn voorkeur.
Mijn opleiding volgde ik in het analoge tijdperk en werkte toen zowel op kleinbeeld als op middenformaat, kleur en zwart/wit verwerkte ik mijn eigen doka.
Natuurlijk werk ik tegenwoordig voornamelijk digitaal en doe dat met een uitgebreide collectie professionele canonapparatuur en statieven van Benro. Ik heb de beschikking over een aantal studioflitsers, een portable studioflitser en een aantal continulichtsets.
Naast zelf actief zijn als fotograaf begeleid ik (beginnende) fotografen, via cursussen, workshops, fototochten en individuele trajecten. Ik beschik over een oefenruimte/studio waar portretfotografie en productfotografie mogelijk is.
Naast bovengenoemde werkzaamheden accepteer ik foto-opdrachten en kan natuurfoto's uit voorraad leveren.

fotografie o.a. Hans Brongers

Bert Broens Natuurfotograaf

Hilversum

email: postbus@bertbroens.nl

route: klik hier