Natuurfotografie Bert Broens Weblog
Gastenboek

Home  Workshops   Boek   Portretten   Beeldbank  Print  Film   Profiel  Contact


2011
Burlen
Blauwe flits
Vele soorten
Jonge vogels
Hek of paaltje
In het riet
Weidevogels
Voorjaar
Donkere dagen

2010
Vogels van diverse ..
Afwisseling
Vliegbeelden
Burlende herten
Poelruiter en Kluut

Texel
Weidevogels
Tjiftjaf
Oostvaardersplassen
Kramsvogel
Arkemheen

Kleine zwaan
Koperwiek
Edelhert
Baardman

2009
 
 

Oktober

Foto schuilhut

Afgelopen week heb ik het genoegen gehad een dag door te mogen brengen in de /foto schuilhut  van Han Bouwmeester. De hut ligt ergens in het oosten van het land en is via de website van Han te boeken.
Het is maar afwachten of zo'n dag aan je verwachting voldoet en of je het met z'n tweeŽn wel een hele dag zo dicht op elkaar uithoudt. Nou dat was met Giel prima te doen!


Klik voor de foto's

  We hadden ons om 8 uur geÔnstalleerd, nadat we door Han naar de hut gebracht waren. Eerst wat takken en boomstronken verplaatst en toen de camera's  op de raamstatieven bevestigd en het feest kon beginnen. De mezen komen nadat je deur van de hut achter je dicht gedaan hebt, want dan hebben ze de eerst keus uit het nieuw verstopte voer. Later komen de winterkoning, roodborst, heggenmus, tjiftjaf, matkop,  merel, eekhoorn en de bruine rat. Van het water in de vijver wordt driftig gebruik gemaakt om uitgebreid te badderen, wat mooie plaatjes oplevert. Tegen zessen zijn we stiekem de hut uitgeslopen en de sleutel naar Han teruggebracht.
Een avontuur om zeker nog eens over te doen.

 
Beweeg de muis over de foto's en klik op < en > voor de volgende/vorige foto.