Natuurfotografie Bert Broens Weblog
Gastenboek

Home  Workshops   Boek   Portretten   Beeldbank  Print  Film   Profiel  Contact


2010
Vliegbeelden
Burlende herten
Poelruiter en Kluut

Texel
Weidevogels
Tjiftjaf
Oostvaardersplassen
Kramsvogel
Arkemheen

Kleine zwaan
Koperwiek
Edelhert
Baardman

Oktober

20 oktober

Afwisseling

In oktober gebeuren er weer andere dingen in de natuur dan in de andere maanden van het jaar. Daarom in dit blog dan ook verschillende onderwerpen. In de eerste plaats komen de paddenstoelen weer als paddenstoelen uit de grond. Op mijn vaste plek lijkt het er op dat er  andere soorten te voorschijn komen dan


Klik voor de foto's

in de afgelopen jaren. Aan het geven van namen waag ik me niet, ondanks de verschillende gidsen die ik heb, behalve dan die, die niet te verwisselen zijn met andere. Een heel ander onderwerp zijn de ganzen die momenteel in Nederland een plekje zoeken om te overwinteren. Een mooie gelegenheid om landende en opstijgende exemplaren proberen vast te leggen op de gevoelige plaat. In de Oostvaardersplassen zijn momenteel grauwe-, kol-, canadese- en nijlganzen. Ook zit er een sneeuwgans tussen de grote groepen. De vraag is dan altijd is het een ontsnapt exemplaar of toch een verdwaalde.
Dankbaar zijn ook altijd de konikpaarden, hierbij twee foto's van paarden die het wat minder met elkaar op lijken te hebben.

  2009
Vogels
Zeearenden
Fototochten
Winterkoning
Vlinders
Lepelaar
Vreemde gasten

Oostvaardersplassen