Natuurfotografie Bert Broens Weblog
Gastenboek

Home  Workshops   Boek   Portretten   Beeldbank  Print  Film   Profiel  Contact


2011
Burlen
Blauwe flits
Vele soorten
Jonge vogels
Hek of paaltje
In het riet
Weidevogels
Voorjaar
Donkere dagen

2010
Vogels van diverse ..
Afwisseling
Vliegbeelden
Burlende herten
Poelruiter en Kluut

Texel
Weidevogels
Tjiftjaf
Oostvaardersplassen
Kramsvogel
Arkemheen

Kleine zwaan
Koperwiek
Edelhert
Baardman

2009
 
 

September

Burlen

Het is weer de tijd om naar de Hoge Veluwe te gaan om te proberen burlende edelherten te fotograferen. Proberen omdat je zeker in het weekend er al om twee uur moet staan om een behoorlijke plaats te bemachtigen. Als ik dan pas om vier uur arriveer en dus eigenlijk veel te laat ben, lach ik in mijn vuistje als er niets gebeurt en al die fotografen voor niets gekomen zijn. Ik had een slechte plaats en zij lekker geen foto's. De herten verschijnen pas


Klik voor de foto's

  tegen zessen. Gelukkig kan ik ook door de weeks en dan ben je ook niet de enige maar je kunt nog wel een goede plaats uitzoeken.
Verder heb ik nodige tijd in de Poelruiter doorgebracht in de hoop een aanvliegende ijsvogel scherp vast te leggen. Ik moet nog veel meer gaan oefenen heb ik wel gezien.
In een natuurgebiedje hier in Hilversum groeit sinds enkele jaren weer de zonnedauw, de ronde zonnedauw. Toch het resultaat van landbouwgrond teruggeven aan de natuur. Veel wandelaars lopen eraan voorbij, gelukkig maar. Het zaad dat wel meer dan 100 jaar goed blijft gaat vooral weer kiemen als er over gelopen wordt.

 
Beweeg de muis over de foto's en klik op < en > voor de volgende/vorige foto.