Bert Broens  Natuurfotograaf Weblog
Gastenboek

Home  Workshops   Boek   Portretten   Beeldbank  Print  Film   Profiel  Contact


2011
Bos en tuin
Duitsland
Fotohut
Burlen
Blauwe flits
Vele soorten
Jonge vogels
Hek of paaltje
In het riet
Weidevogels
Voorjaar
Donkere dagen

2010
Vogels van diverse ..
Afwisseling
Vliegbeelden
Burlende herten
Poelruiter en Kluut

Texel
Weidevogels
Tjiftjaf
Oostvaardersplassen
Kramsvogel
Arkemheen

Kleine zwaan
Koperwiek
Edelhert
Baardman

2009
 

 

Januari 2012

Lauwersmeer.

Vorige maand veel last gehad van het slechte weer, maar toch nog op een paar plaatsen geweest om wat leuke foto's te maken. Mijn gids heeft me twee dagen in de kop van Friesland op sleeptouw genomen en het Lauwersmeer laten zien. We verwachten veel ganzen, maar dat was wat teleurstellend. Rond het meer is veel te beleven en zeker in de haven aan de Waddenzee. Daar lukte het een eidereend, grote zaagbek en fuut in winterkleed


Klik voor de foto's

  vast te leggen. We zijn langs het IJsselmeer weer richting het Gooi gereden. Onderweg kwamen we nog vast te zitten in de modder, maar gelukkig was er een Fries echtpaar dat ons er weer uit wilde trekken, met hun auto natuurlijk.
Voor de tent in de tuin verschijnen op dit moment veel spreeuwen, dat zorgt voor flink wat leven, er is genoeg te eten, maar toch zijn ze constant aan het bakkeleien met elkaar. Een dagje in de hut van Han Bouwmeester leverde een grote bonte specht, winterkoning en eekhoorn op.
Op een tochtje in Zeeland lukte het nog een mooie foto van een torenvalk in de vlucht te maken en een buizerd balanceren op een tak in de harde wind.
 
Beweeg de muis over de foto's en klik op < en > voor de volgende/vorige foto.