Bert Broens  Natuurfotograaf Weblog
Gastenboek

Home  Workshops   Portretten   Beeldbank  Film   Profiel  Contact
Fototocht
Reactie cursisten:
Zaterdag 20 november zijn wij een dag op stap geweest met Bert. Ontvangen met koffie en uitleg via beamer. Op naar oostvaardersplassen.Wij zijn best wel mensen die heel veel fotograferen. Ondanks alles hebben wij zoveel bij geleerd en ook de geweldige uitleg van Bert speelde een hoofdrol.

 

 

 

Tijd 9.00 - 17.00 uur        Prijs: € 95,-

Locatie: Omgeving Hilversum

Bestemd voor: fotografen die van een flinke wandeling houden.

Inhoud:

Een fototocht begint begint ’s morgens met een voorbereiding. Tijdens deze voorbereiding maken we een keuze uit één van de bestaande tochten rond Hilversum. Mogelijkheden zijn één van de Klompentochten of een wandelroute in De Lage Vuursche. Ik vertel welke theorie we in de praktijk gaan brengen en neem met je door welke apparatuur je mee kunt nemen en hoe je dat doet.

Na de koffie vertrekken we richting het startpunt. Eenmaal op weg wijs ik je op de fotografische mogelijkheden onderweg en geef instructie hoe je één en ander vast kunt leggen. Onderweg pauzeren we een keer, waarbij ik zorg voor de warme drank. Terug in Hilversum werpen we een eerste blijk op de resultaten en komen wat bij van de inspanningen, waarbij er natuurlijk voor een hapje en drankje gezorgd wordt.

Een fototocht bestaat meestal uit een flinke wandeling van tussen de vijf en twaalf kilometer.

Aanmelden/info                      Datum in overleg