Bert Broens  Natuurfotograaf Weblog
Gastenboek

Home  Workshops   Portretten   Beeldbank  Film   Profiel  Contact

Digitale spiegelreflexcamera  

 

 

 

Reactie cursist:
Hallo Bert,
Een wat late reactie om je toch nog te bedanken voor de leuke dag vorige week vrijdag. Was erg leerzaam, ook al realiseer ik me dat ik er nog lang niet ben. Ga alle sluitertijden de komende maanden uitproberen om zodoende meer uit de spiegelreflex te halen en je hoort van me ergens deze winter. Nogmaals dank Herman

Tijd 9.00 - 17.00 uur             Prijs: 110,00

Locatie: Hilversum

Bestemd voor: fotografen die meer uit hun camera willen halen en bewuster willen fotograferen.

Inhoud:

Tijdens deze individuele workshop beginnen we met de basiskennis van de fotografie, waarbij begrippen als ISO, sluitertijd en diafragma en de onderlinge samenhang uitgebreid aan de orde komen. Het bepalen van de de scherptediepte gaan we bijvoorbeeld uitgebreid oefenen. We kijken hoe je die en andere belangrijke instellingen op jouw camera moet maken en in welke situatie je die instellingen moet veranderen en wat voor invloed dat heeft.

Bij het onderdeel compositie leer je bewust gebruik te maken van de verschillende hulpmiddelen en een bewuste keuze te maken voor groothoek- of telelens.

Aan het einde van de dag weet je wanneer je moet kiezen voor vol- of halfautomatische belichting, hoog- of laaggevoelige ISO-instelling en het instellen van de witbalans. De keuze tussen JPEG en RAW komt ook aan de orde.
Omdat de workshop alleen op individuele basis gegeven wordt, kun je contact opnemen voor een afspraak.

Aanmelden/info                             Datum in overleg