Bert Broens  Natuurfotograaf Weblog
Gastenboek

Home  Workshops   Portretten   Beeldbank  Film   Profiel  Contact

Workshop tuinvogels fotograferen

 

 

 

 

 

Tijd in overleg             Prijs: € 55,-

Locatie: Hilversum

Bestemd voor: fotografen die tuinvogels willen fotograferen.

Inhoud:

Tijdens deze workshop gaan we tuinvogels fotograferen. Vanuit een schuiltent ga je na instructie en nadat ik je geholpen heb bij het installeren aan de gang.

De vogels worden al langere tijd gevoerd en zijn gewend aan de schuiltent en het klikken van de camera.
Er verschijnen: koolmezen, pimpelmezen, roodborst, heggenmus, merel, groenling, huismus en er komen regelmatig andere soorten buurten. Er zijn boomstronken en takken zodanig geplaatst, dat de vogels regelmatig "vrij" gaan zitten voordat ze naar het voer gaan. De vogels verschijnen op een afstand van 4 meter voor je camera.
Je moet minimaal een lens met een brandpuntsafstand van 300 mm hebben, heb je een 500 mm lens dan heb je een tussenring nodig om scherp te kunnen stellen. Voor Canon fotografen is één en ander te leen. Helaas kan ik niet van te voren bepalen welke vogels komen en hoe lang ze blijven, maar als je geen behoorlijke foto kunt maken, kom je gewoon een keer terug.

Er is maximaal plaats voor 2 deelnemers per keer. Koffie en/of thee zijn bij de prijs inbegrepen. Neem contact op om te horen welke vogels op dit moment te fotograferen zijn.

Voorbeelden

Aanmelden/info                                 Datum in overleg