Individuele begeleiding - Nature Photographie Bert Broens

Go to content
Individuele begeleiding
Bestemd voor:   fotografen met specifieke wensen.

Inhoud:

De begeleiding begint met het in kaart brengen van de wens van de fotograaf of fotografen. De mogelijkheden zijn legio. We kunnen een speciaal onderwerp uitzoeken en dat uitdiepen en dan bijvoorbeeld eerst de theorie ervan behandelen en vervolgens gaan we het behandelde in de praktijk brengen. Een ander voorbeeld is samen een dierentuin, museum of een natuurgebied te bezoeken en daar dan op de juiste manier foto's maken. We maken afspraken over de koffie/thee, eventuele lunch en vervoer, zodat we precies weten wat we overeengekomen zijn.

Ook is het mogelijk een individuele training voor het bedienen van uw camera te krijgen.

Ook is het mogelijk professionele Canon apparatuur uit te proberen. Het werken bijvoorbeeld met een 500 mm telelens, 100mm macrolens, Canon 5D mrk IV, Canon 1D MarkIV, Canon 7D Mark II of een professionele flitsinstallatie voor binnen en buiten.  
De plaats waar we een en ander uitproberen bepaalt u.

Ook voor groepen doe ik graag een prijsopgave. De prijsopgave is afhankelijk van uw wensen en wordt gebaseerd op een uurtarief van € 30,- of een dagprijs van €120,- en eventuele te maken kosten.Voorbeeld macrofotografie
Copyright © 2020 Bert Broens Naturephotography
Back to content