Over mij - Natuurfotografie Bert Broens

Ga naar de inhoudOver mij


Ik woon in Hilversum dat als uitvalsbasis dient voor mijn fototochten in de natuur.
Regelmatig bezoek ik met andere fotografen verschillende fotohutten in het hele land. In die hutten ligt de aandacht vooral op het fotograferen van vogels.
Een aantal keer per jaar reis ik naar het buitenland om fotoreizen te maken, zo bezocht ik Bulgarije al een paar keer, was diverse keren in Polen om zeearenden te fotograferen, was al een paar keer op Helgoland voor de Jan van Gent en de zeehonden. Finland is bezocht om beren, korhoenders en auerhanen te fotograferen.

In het Gooi worden locaties bezocht waar veel soorten paddenstoelen groeien, die worden benut om de macrofotografie te beoefenen. Het Gooi beschikt ook over een plek waar bijzondere planten groeien, zoals de zonnedauw.
Naast fotograferen geef ik ook fotografiecusussen en workshops. De mogelijkheden zijn zeer divers. Ik beschik over een eigen lesruimte en een oefenlocatie waar ook met studioapparatuur gewerkt kan worden.

Uitgangspunt voor mij is het genieten van de natuur en dat over te brengen op andere fotografen. Daarnaast draag ik graag mijn kennis over fotografie, opgedaan onder andere op de Fotovakschool en jarenlange ervaring, over aan beginnende fotografen waarbij de aandacht uitgaat naar het bedienen van de camera en de theorie die een goede fotograaf moet kennen om maximale invloed op zijn foto te hebben, zodat uiteindelijke technisch goede foto's gemaakt kunnen worden.

Copyright © 2019 Bert Broens Natuurfotografie
Terug naar de inhoud