Portretfotografie - Nature Photographie Bert Broens

Go to content
Cursus portretfotografie
 
Bestemd voor: fotografen die in en buiten de studio willen leren portretfoto's te maken.

Inhoud:

Tijdens deze workshops, die uit 4 dagdelen bestaat, behandelen we eerst de belichting en compositie. Daarna kijken we wat dat betekent voor portretfotografie en met name wat dat voor het werken in de studio betekent. De wens en de mogelijkheden van de cursisten bepalen voor een groot deel de inhoud van de workshops.
Na het theoretische deel gaan we in de studio aan de gang. We werken met 4 studioflitsers en verschillende achtergronden. We maken gebruik van een realistisch etalage figuur. Later in de cursus is, in   overleg, werken met een model mogelijk.
We werken vervolgens  met bestaand licht, zowel buiten als binnen en leren verschillende soorten licht in verhouding met elkaar te brengen.
Het meeste effect van de workshop heb je door te werken met een spiegelreflexcamera met een objectief van rond de 100 mm, in verhouding tot kleinbeeld en de camera beschikt over een aansluiting van een externe flitser. Eventueel is dergelijke apparatuur tijdens de workshop te leen. De laaste les bestaat de mogelijk zelf een model te regelen en het geleerde in de praktijk te brengen.

Er is maximaal plaats voor   2 deelnemers. Koffie en/of thee zijn bij de prijs inbegrepen.
De cursus wordt op afspraak gepland, neem contact op voor een datum.
Prijs € 150,- p.p. en locatie Hilversum. Een dagdeel is 3 uur.
 Wil meer informatie ontvangen
 Wil zich aanmelden voor een cursus Portretfotografie


Studiofotografie
Copyright © 2020 Bert Broens Naturephotography
Back to content