Over mij - Bert Broens Foto's uit de natuur

Ga naar de inhoud
Over mij

Ik woon in het Gooi dat als uitvalsbasis dient voor mijn fotoreizen in de natuur.
Samen met andere fotografen bezoek ik regelmatig verschillende fotohutten door het hele land. In die hutten ligt de focus vooral op het fotograferen van vogels.
Een paar keer per jaar reis ik naar het buitenland om fotoreizen te maken, zo ben ik al een paar keer in Bulgarije geweest, was ik een paar keer in Polen om zeearenden te fotograferen en was ik al een paar keer op Helgoland voor de Jan-van-Gent en de zeehonden. Finland heb ik bezocht om beren, korhoenders en auerhoenders te fotograferen. In Griekenland fotografeerde ik kroeskop-pelikanen.
In Gambia zag vele soorten ijsvogels.


Dicht bij huis bezocht ik locaties waar veel soorten paddenstoelen groeien, die worden gebruikt om macrofotografie te beoefenen. Dat gebied heeft ook een plek waar bijzondere planten groeien, zoals de zonnedauw.
Naast fotograferen gaf ik in het verleden fotografiecursussen en workshops.

Uitgangspunt voor mij is om te genieten van de natuur en dat over te brengen op andere fotografen. Daarnaast breng ik graag mijn kennis over fotografie, opgedaan op de Fotovakschool. Belangrijk vind ik dat je jouw camera kent en blindelings kunt bedienen en de basiskennis van de fotografie te eigen maakt.

Foto's en ontwerp Bert Broens.
Vragen ofverzoeken om de foto's te gebruiken:
vul het email formulier in
Copyright:
Bert Broens 2024
Terug naar de inhoud