Fototocht - Nature Photographie Bert Broens

Go to content
Fototocht in de natuur, naar kijk- of fotohut

Bestemd voor: Fotografen die in de natuur foto's willen maken of die vanuit een kijk- fotohut willen leren fotograferen.

Inhoud Fototocht:
Een fototocht begint begint ’s-morgens met een voorbereiding. Tijdens deze voorbereiding maken we   een keuze uit één van de bestaande tochten rond Hilversum. Mogelijkheden zijn één van de Klompentochten of een wandelroute in De Lage Vuursche.   Ik vertel welke theorie we in de praktijk gaan brengen en neem met je door welke apparatuur je mee kunt nemen en hoe je dat doet.
Na de koffie vertrekken we richting het startpunt. Eenmaal op weg wijs ik je op de fotografische mogelijkheden onderweg en geef instructie hoe je één en ander vast kunt   leggen. Onderweg pauzeren we een keer, waarbij ik zorg voor de warme drank. Terug in Hilversum werpen we een eerste blijk op de resultaten en komen wat bij van de inspanningen, waarbij er natuurlijk voor een hapje   en drankje gezorgd wordt.
Een fototocht bestaat meestal uit een flinke wandeling van tussen de vijf en twaalf kilometer.

Inhoud fotograferen uit kijk- of fotohut:
In overleg bepalen we naar welke vogelkijk- of fotohut we gaan en spreken een tijdstip van vertrek en terugkomst af.
Als we bij de hut aangekomen zijn help ik je bij de installatie van je fototoestel en je gaat aan de gang.
Indien gewenst help ik je bij je instellingen en geef tips om met mooie foto's weer thuis te komen. Tijdens het verblijf in de hut zorg ik voor eten en drinken, zodat jij ongestoord aan het werk kunt.
Terug in Hilversum werpen we, als je dat wilt, een eerste blijk op de resultaten en komen wat bij van de inspanningen, waarbij er natuurlijk voor een drankje gezorgd wordt.

De kosten zijn afhankelijk van de wensen. Kijkhutten zijn gratis te bezoeken en verspreid over het hele land. Een fotohut moet ik huren, populaire hutten moeten vaak lang van te voren worden geboekt.Copyright © 2020 Bert Broens Naturephotography
Back to content